Vårens planering
28 februari Marknadsdag Tyskland
Tid och plats: Kl. 09:30, Scandic Crown, Polhemsplatsen 3, 411 11 Göteborg.

Göteborg & Co och Turistrådet Västsverige bjuder tillsammans med Visit Sweden in till ett kunskapsseminarium den 28 februari där du får ta del av innehållet i Visit Swedens nya målgruppsanalys om Tyskland. Du får även information om hur vi numera arbetar med det tyska researrangörer och tips på hur du kan nå ut i den kanalen. Ytterligare kommer programmet inkludera information om HolidayCheck, den tyska marknadens variant av Tripadvisor för hotell.
Passa på att markera i din kalender redan nu! Mer om programmet skickas ut tillsammans med anmälningslänk under januari. Varmt välkommen!
Göteborg & Co Turistrådet Västsverige Visit Sweden
Mer info hittar ni här: https://save-the-date-marknadsdag-

5 mars Föreläsning med Jerry Engström,
Tid och plats: Kl. 9:00-11:00 Folkets Hus, Ulricehamn, frukost serveras från klockan 08:30
Har du hört talas om Jerry så är du kanske redan lika peppad som vi av att höra namnet? Om inte så kommer här en kort presentation:
Jerry Engström är en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom varumärkesbyggande, marknadsföring och destinationsutveckling. Jerry är även en populär föreläsare inom entreprenörskap och anlitas också för att inspirera medarbetare i företag och ungdomar som är på väg ut i arbetslivet. Det som skiljer Jerry från många andra föredragshållare är att han med energi, passion och humor inte bara kan beskriva de bakomliggande faktorerna till utveckling, han har även genomfört dem själv och bland annat framröstats till Sveriges Bästa Marknadschef, vunnit