Trivselbygdsutvecklare
Jenny Magnusson, Mårdaklev har i januari 2019 börjat som trivselbygdsutvecklare med inriktning mot besöksnäring. Hon har redan startat upp arbetet med att revidera turistbroschyren. Informationen i turistbroschyren kommer 2019 även att bli digital. Du når henne på mail: jenny@trivab.se
Tommy Stensson fortsätter som trivselbygdsutvecklare och har inriktning mot näringsliv. Du når honom på mail: tommysten@trivab.se

Nätverksträffar
Torsdag 7 mars kl 19 är alla anslutna företag välkomna till Överlida El i Överlida. Visning av deras nya lokaler. Information om solpaneler och solenergi. Förtäring.
Anmälan till trivselbygdsutvecklare Tommy Stensson, se e-post ovan.

Tisdag 26 mars kl 17.30 är alla anslutna företag välkomna till Gräne Gruva, infart mellan Holsljunga och Överlida. Christer Johansson informerar om kommande utveckling av området. Här får du också möjlighet att knyta kontakter med andra företag inom besöksnäringen.
Anmälan till trivselbygdsutvecklare Jenny Magnusson, se e-post ovan.

Nya anslutna företag
Följande företag har nyligen anslutit sig till TRIVAB, välkomna!
Kalvs skolhus
Sören Carlsson
Svenska Viltstängsel i Trä AB
Hedströms Fritidsfordon
Jezz
Sävekulla Juridik HB

Välkomna på nätverksträffar och hör av dig till styrelsen (se hemsida trivab.se) eller någon av trivselbygdsutvecklarna om du har några frågor eller funderingar. Följ gärna TRIVAB och Trivselbygden på Instagram och Facebook. /Styrelsen

Torsdag den 7 mars TRIVAB Bolagsstämma kl 18.30 på Överlida El.

kl 19.00 Nätverksträff, Info och visning av Överlida El nya lokaler samt info om solceller och solenergi.

Tisdag den 26 mars kl 17.30 Turistträff vid Gräne Gruva, Information och visning av gruvan och området runt omkring samt planerade projekt.
Efter besök i Gräne Gruva går vi till fots upp till Golden City för ”nätverksträff” och diskussion. Hur vi skall bli ännu attraktivare och intressant turistbygd? Förtäring.

Välkommen att besöka Trivselbygdens smultronställen! Har du tips på något nytt smultronställe och vill dela med dig - vänd dig till TRIVAB:s ordförande Christer Everås, e-post Christer@trivab.se.

Telefonnummer till besöksmål nr 60, Holsljunga camping och café är fel i den svenska broschyren. Här kommer det rätta 070-9696260.

Turistbroschyren finns nu också på engelska "Discover Trivselbygden" och på tyska "Entdecke Trivselbygden".