Trivselbygdsutvecklare
Jenny Magnusson, Mårdaklev har i januari 2019 börjat som trivselbygdsutvecklare med inriktning mot besöksnäring. Hon har redan startat upp arbetet med att revidera turistbroschyren. Informationen i turistbroschyren kommer 2019 även att bli digital. Du når henne på mail: jenny@trivab.se
Tommy Stensson fortsätter som trivselbygdsutvecklare och har inriktning mot näringsliv. Du når honom på mail: tommysten@trivab.se

Nätverksträffar
Torsdag 7 mars kl 19 är alla anslutna företag välkomna till Överlida El i Överlida. Visning av deras nya lokaler. Information om solpaneler och solenergi. Förtäring.
Anmälan till trivselbygdsutvecklare Tommy Stensson, se e-post ovan.

Tisdag 26 mars kl 17.30 är alla anslutna företag välkomna till Gräne Gruva, infart mellan Holsljunga och Överlida. Christer Johansson informerar om kommande utveckling av området. Här får du också möjlighet att knyta kontakter med andra företag inom besöksnäringen.
Anmälan till trivselbygdsutvecklare Jenny Magnusson, se e-post ovan.

Nya anslutna företag
Följande företag har nyligen anslutit sig till TRIVAB, välkomna!
Kalvs skolhus
Sören Carlsson
Svenska Viltstängsel i Trä AB
Hedströms Fritidsfordon
Jezz
Sävekulla Juridik HB

Välkomna på nätverksträffar och hör av dig till styrelsen (se hemsida trivab.se) eller någon av trivselbygdsutvecklarna om du har några frågor eller funderingar. Följ gärna TRIVAB och Trivselbygden på Instagram och Facebook. /Styrelsen

Operativ chef och Platschef

Vill du självständigt driva e-handel och distanshandel i Sverige och Finland?
Tycker du om att bygga en teamkänsla och motivera dina medarbetare?
Gillar du ett fritt arbete som omfattar företagets alla verksamhetsområden?
Trivs du i en prestigelös miljö med kompetenta medarbetare?

Då har du din chans som operativ chef och platschef för en mindre e-handels koncern.

Om Rollen
Vi söker en erfaren, driven och entreprenöriell person som vill vara med och utveckla en mindre e-handelskoncern som platschef till vår huvudanläggning i Mårdaklev, med ansvar även för vår anläggning i Vartofta.

Rollen som operativ chef och platschef är bred, Du får personalansvar för ca 10 medarbetare samt operativt ansvar att utveckla företagen inom marknadsföring, produkturval, design, IT och logistik.

Om Dig
Proaktiv med resultatinriktad inställning.
Trygg som ledare och står med båda fötterna på jorden. Dokumenterad erfarenhet av personalansvar och teambyggande. Andra egenskaper vi värdesätter är motiverande, relationsorienterad och tydlighet. Ditt arbetssätt bör vara prestigelöst, självständigt med hög grad av integritet.

Vi tror också att du har en stark entreprenöriell drivkraft, är affärsmässig och kommersiell.

Vi är öppna för olika bakgrunder, men erfarenhet från liknande verksamhet är en fördel. Digital marknadsföring är ett växande område där vi avser att ytterligare öka våra aktiviteter. Erfarenheter här är meriterande.

Om oss
Vi är en mindre e-handelskoncern med företagen City Look, specialiserat på produkter för den mogna kvinnan, Optimal Products med hälsoartiklar, Vartofta Garn med stickgarn och Blomqvist Nordiska med vävgarner. Vi har avancerade IT system och köper in varor från Europa och Asien. Vi har försäljning i Sverige och Finland samt grossistförsäljning i Tyskland och Schweiz.

Vi söker nu en platschef till vår huvudanläggning i Mårdaklev, med ansvar även för vår anläggning i Vartofta. Du får personalansvar för ca 10 medarbetare samt operativt ansvar att utveckla företagen inom marknadsföring, produkturval, design, IT och logistik. Du skall ha dokumenterad erfarenhet av personalledning. Vi är öppna för olika bakgrunder, men erfarenhet från liknande verksamhet är en fördel. Kunskaper om internetmarknadsföring är ett extra plus.

Du är välkommen med din ansökan till
johan@citylook.se
Kontaktperson: Johan Almqvist
Mobil : 0703 332256

 

Vårens planering
28 februari Marknadsdag Tyskland
Tid och plats: Kl. 09:30, Scandic Crown, Polhemsplatsen 3, 411 11 Göteborg.

Göteborg & Co och Turistrådet Västsverige bjuder tillsammans med Visit Sweden in till ett kunskapsseminarium den 28 februari där du får ta del av innehållet i Visit Swedens nya målgruppsanalys om Tyskland. Du får även information om hur vi numera arbetar med det tyska researrangörer och tips på hur du kan nå ut i den kanalen. Ytterligare kommer programmet inkludera information om HolidayCheck, den tyska marknadens variant av Tripadvisor för hotell.
Passa på att markera i din kalender redan nu! Mer om programmet skickas ut tillsammans med anmälningslänk under januari. Varmt välkommen!
Göteborg & Co Turistrådet Västsverige Visit Sweden
Mer info hittar ni här: https://save-the-date-marknadsdag-

5 mars Föreläsning med Jerry Engström,
Tid och plats: Kl. 9:00-11:00 Folkets Hus, Ulricehamn, frukost serveras från klockan 08:30
Har du hört talas om Jerry så är du kanske redan lika peppad som vi av att höra namnet? Om inte så kommer här en kort presentation:
Jerry Engström är en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom varumärkesbyggande, marknadsföring och destinationsutveckling. Jerry är även en populär föreläsare inom entreprenörskap och anlitas också för att inspirera medarbetare i företag och ungdomar som är på väg ut i arbetslivet. Det som skiljer Jerry från många andra föredragshållare är att han med energi, passion och humor inte bara kan beskriva de bakomliggande faktorerna till utveckling, han har även genomfört dem själv och bland annat framröstats till Sveriges Bästa Marknadschef, vunnit

Torsdag den 7 mars TRIVAB Bolagsstämma kl 18.30 på Överlida El.

kl 19.00 Nätverksträff, Info och visning av Överlida El nya lokaler samt info om solceller och solenergi.

Tisdag den 26 mars kl 17.30 Turistträff vid Gräne Gruva, Information och visning av gruvan och området runt omkring samt planerade projekt.
Efter besök i Gräne Gruva går vi till fots upp till Golden City för ”nätverksträff” och diskussion. Hur vi skall bli ännu attraktivare och intressant turistbygd? Förtäring.

Välkommen att besöka Trivselbygdens smultronställen! Har du tips på något nytt smultronställe och vill dela med dig - vänd dig till TRIVAB:s ordförande Christer Everås, e-post Christer@trivab.se.

Telefonnummer till besöksmål nr 60, Holsljunga camping och café är fel i den svenska broschyren. Här kommer det rätta 070-9696260.

Turistbroschyren finns nu också på engelska "Discover Trivselbygden" och på tyska "Entdecke Trivselbygden".