Platschef sökes till CityLook

Operativ chef och Platschef

Vill du självständigt driva e-handel och distanshandel i Sverige och Finland?
Tycker du om att bygga en teamkänsla och motivera dina medarbetare?
Gillar du ett fritt arbete som omfattar företagets alla verksamhetsområden?
Trivs du i en prestigelös miljö med kompetenta medarbetare?

Då har du din chans som operativ chef och platschef för en mindre e-handels koncern.

Om Rollen
Vi söker en erfaren, driven och entreprenöriell person som vill vara med och utveckla en mindre e-handelskoncern som platschef till vår huvudanläggning i Mårdaklev, med ansvar även för vår anläggning i Vartofta.

Rollen som operativ chef och platschef är bred, Du får personalansvar för ca 10 medarbetare samt operativt ansvar att utveckla företagen inom marknadsföring, produkturval, design, IT och logistik.

Om Dig
Proaktiv med resultatinriktad inställning.
Trygg som ledare och står med båda fötterna på jorden. Dokumenterad erfarenhet av personalansvar och teambyggande. Andra egenskaper vi värdesätter är motiverande, relationsorienterad och tydlighet. Ditt arbetssätt bör vara prestigelöst, självständigt med hög grad av integritet.

Vi tror också att du har en stark entreprenöriell drivkraft, är affärsmässig och kommersiell.

Vi är öppna för olika bakgrunder, men erfarenhet från liknande verksamhet är en fördel. Digital marknadsföring är ett växande område där vi avser att ytterligare öka våra aktiviteter. Erfarenheter här är meriterande.

Om oss
Vi är en mindre e-handelskoncern med företagen City Look, specialiserat på produkter för den mogna kvinnan, Optimal Products med hälsoartiklar, Vartofta Garn med stickgarn och Blomqvist Nordiska med vävgarner. Vi har avancerade IT system och köper in varor från Europa och Asien. Vi har försäljning i Sverige och Finland samt grossistförsäljning i Tyskland och Schweiz.

Vi söker nu en platschef till vår huvudanläggning i Mårdaklev, med ansvar även för vår anläggning i Vartofta. Du får personalansvar för ca 10 medarbetare samt operativt ansvar att utveckla företagen inom marknadsföring, produkturval, design, IT och logistik. Du skall ha dokumenterad erfarenhet av personalledning. Vi är öppna för olika bakgrunder, men erfarenhet från liknande verksamhet är en fördel. Kunskaper om internetmarknadsföring är ett extra plus.

Du är välkommen med din ansökan till
johan@citylook.se
Kontaktperson: Johan Almqvist
Mobil : 0703 332256