Nätverksträffar med inriktning näringsliv 18/3 + 1/4 INSTÄLLT

TRIVAB bjuder in företag till områdesvisa nätverksträffar. På träffen kommer TRIVAB att vara närvarande. Tomas Andrén som representerar stiftelsen för utveckling vid Mjöbäcks sparbank informerar om de konceptlägenheter som håller på att tas fram för att möjliggöra ökad byggnation av hyreslägenheter i Trivselbygden. Fredrik Dahl medverkar från Svenljunga kommun vid träffarna i Håcksvik och Holsljunga. Företagarna i Mark medverkar på träff i Öxabäck.

Kindaholm 18 mars kl 18.30 på AJAB, Håcksvik INSTÄLLT

Högvad + Älvsered 1 april kl 18.30 på Oveda i Holsljunga INSTÄLLT

Svansjö 22 april kl 18.30 på Svansjö Företagtjänst, Öxabäck.

Anmälan till träffen senast 5 dagar innan respektive datum till TRIVAB:s ordförande Christer Everås via mail christer@trivab.se eller mobil 0727-44 40 53