Skip to content

Lediga tomter

Trivab jobbar löpande med förstudier av lediga tomter. Både då det gäller industritomter och tomter för privatbostäder. Pågående projekt just nu presenteras här.

Solhöjden Överlida

På Solhöjden i Överlida bor ni med naturen runt husknuten. Uppskattar ni bad, fiske och långa naturpromenader i vacker miljö med direkt närhet till sjöarna stora- och lilla Hallången så är detta något för Er! Tomterna som är ca 900 kvadratmeter ligger i ett privat, högt, fint och soligt läge. Välkommen till Solhöjden!

Läs mer >>

Tomter i Kindaholm

Lediga tomter i Östra Frölunda
Läs mer >>

Lediga tomter i Mårdaklev
Läs mer >>

Tomter i Holsljunga

Från tisdag 14 februari klockan 17.00 kan du boka din drömtomt på bostadsområdet Stråvik i Holsljunga!

Lantmäteriverket är nu äntligen klara med förrättningen av tomterna Stråvik 1:6 i Holsljunga. Möjligheten till att överklaga går ut den 6 februari och anslutning till det börjar vi saluföra tomterna så snabbt som möjligt.

Få en plats i tomtkön

Från tisdag den 14 februari klockan 17.00 öppnar vi ett webbformulär där vi tar emot din intresseanmälan för tomtköp på Stråvik 1:6. När du skickat in din intresseanmälan får du en e-postbekräftelse där det framgår att vi har mottagit din intresseanmälan.

Vi kontaktar intresserade i turordning, alltså får den som först anmäler intresse välja och boka tomt först. Därefter går vi vidare i turordningen och nästa person får möjlighet att boka tomt.

När du bokar din tomt behöver du betala in 5 000 kronor i bokningsavgift. Denna avgift får du tillbaka om du sedan går vidare med att köpa bostadstomten. Om du väljer att inte gå vidare med köpet får du inte tillbaka bokningsavgiften.

Läs mer >>