Skip to content

Bostäder / Lediga tomter

Trivab jobbar löpande med förstudier av lediga tomter. Både då det gäller industritomter och tomter för privatbostäder. Pågående projekt just nu presenteras nedan och i vår broschyr som du hittar här.

Utöver informationen nedan så kan du även utnyttja våra Bo-Lotsar som kan hjälpa dig med att hitta just din drömfastighet.
Läs mer >>

Solhöjden Överlida

På Solhöjden i Överlida bor ni med naturen runt husknuten. Uppskattar ni bad, fiske och långa naturpromenader i vacker miljö med direkt närhet till sjöarna stora- och lilla Hallången så är detta något för Er! Tomterna som är ca 900 kvadratmeter ligger i ett privat, högt, fint och soligt läge. Välkommen till Solhöjden!
Läs mer >>

Tomter i Kindaholm

Lediga tomter i Östra Frölunda
Läs mer >>

Lediga tomter i Mårdaklev
Läs mer >>

Tomter i Holsljunga

Från tisdag 14 februari klockan 17.00 kan du boka din drömtomt på bostadsområdet Stråvik i Holsljunga!
Lantmäteriverket är nu äntligen klara med förrättningen av tomterna Stråvik 1:6 i Holsljunga. Möjligheten till att överklaga går ut den 6 februari och anslutning till det börjar vi saluföra tomterna så snabbt som möjligt.
Få en plats i tomtkön Från tisdag den 14 februari klockan 17.00 öppnar vi ett webbformulär där vi tar emot din intresseanmälan för tomtköp på Stråvik 1:6. När du skickat in din intresseanmälan får du en e-postbekräftelse där det framgår att vi har mottagit din intresseanmälan.
Vi kontaktar intresserade i turordning, alltså får den som först anmäler intresse välja och boka tomt först. Därefter går vi vidare i turordningen och nästa person får möjlighet att boka tomt.
När du bokar din tomt behöver du betala in 5 000 kronor i bokningsavgift. Denna avgift får du tillbaka om du sedan går vidare med att köpa bostadstomten. Om du väljer att inte gå vidare med köpet får du inte tillbaka bokningsavgiften.
Läs mer >>